Så, om du är intresserad av att installera solceller i ditt hem. Du kommer att få hög effektivitet, miljövänliga och kostnadseffektiva solceller.  Nyligen har jag tittat på försäljningen presentation av två av de mest framstående solcell företag på marknaden. Deras försäljningssiffror är ganska imponerande. Faktum är att solcellstillverkarna säljer över en miljon system i månaden. Företaget i denna berättelse är General Solar.

Detta är också en ledande solcellstillverkare. De har ökat försäljningen sedan dess och har över nio hundra fem tusen kvadratmeter tillverkningsanläggning. Företaget i den senaste nyheten nyligen öppnat sin butik.  De öppnade nyligen sin nya plats på Irvine Spectrum i Kalifornien. De var faktiskt ute efter en lämplig plats för en plats i södra Kalifornien. General Solar är känd för att producera solceller som är mycket effektiva. Deras solceller är så effektiva att de inte kan användas i kommersiella tillämpningar.

Solcellssystem kan dock användas i bostadsapplikationer. Så, om du har ett hem som har mer än två hundra kvadratmeter markyta, kanske du vill överväga att installera en solpanel system på din egendom. Din elräkning kan även minska med flera hundra dollar varje år.Om du letar efter en solcellstillverkare som kan producera den högsta effektiviteten av solceller, kommer du förmodligen vara nöjd med General Solar. De tillverkar två av de mest populära typerna av solceller. Var och en av dessa moduler kan delas in i sex rutor. När modulen tillverkas är den fullt testad för effektivitet och kvalitet. Varje solcellsmoduler är likartade. Det finns fyra paneler, varje panel kan laddas och sedan varje panel kan kombineras tillsammans.

Eftersom alla solceller är fullt testade, de är alla miljövänliga, så att de inte lägger föroreningar till miljön. Modulen kan göras för att använda kisel eller andra typer av billiga, rikliga material.

Detta är en bra sida elkraftsguiden.se om förnybar energi.

Företag som producerar solpaneler