Ska du ställa upp på mässa med ditt företag? När det gäller mässmontern är det egentligen bara fantasin som sätter gränser. På en välbesökt mässa kan man behöva investera lite för att synas bland konkurrensen. Många nya företagare ställer upp på mässor just för att nätverka, hitta företagskunders, samarbetspartners och för att skapa sig ett namn i en given bransch. Något som kan förbättra upplevelsen är att investera i snygga displayprodukter. Men vilka alternativ har man egentligen att välja mellan? Och vilka displayprodukter kan komma väl till hands under en mässa?

Mässdiskar

Att ha mässdiskar tryckta med företagets logga, slogan och annan konceptuell bild gör mycket för helhetsintrycket. En leverantör vi tittar på (skyltAB.se) säljer diskar som ser ut ungefär som en byrå, men där man fäster en bildduk med hjälp av en magnetremsa. SkyltAB hjälper till att trycka de motiv som önskas. Diskarna är ganska stora och fungerar utmärkt som displayprodukter – här kan man lägga ned tid och energi för att hitta ett bra motiv som verkligen representerar verksamheten på ett bra sätt. En fördel med de mässdiskar som säljs här är att de är portabla. De får plats i en tillhörande väska som kan tas med från mässa till mässa.

Broschyrställ

Att ha säljande och informativa broschyrer kan hjälpa till ordentligt med marknadsföringen av ditt företag. Broschyrställ är relativt billiga (även om det finns ganska dyra varianter) och finns i flerfacks- och singelfacksutförande. Något som är platsbesparande är att ha broschyrställ för väggen. Dock är det här kanske inte särskilt smidigt på en mässa.

iPadställ

För den som vill göra något speciellt i sin monter kan ett iPadställ vara en bra idé. I sådana fall gäller det att man har en idé kopplad till det givetvis – att man till exempel visar upp en produkt eller har en intressant hemsida eller app som är kopplad till verksamheten. Ipadställ kostar ungefär mellan 1 200 och 2 500 kronor hos SkyltAB.se.

Beachflaggor

Beachflaggor och liknande displayprodukter kan göra sig väl bred vid mässmontern. Det är ganska kostnadseffektivt (går att komma undan under tusenlappen, beroende på storlek) och du syns väl från avstånd. Det kan vara en kraftfull metod för den som vill sticka ut bland konkurrensen på mässan. Var dock beredd på att fler har liknande displayprodukter. Företaget skylt ab sitter på ett eget lager om 1200m2 som är fullpackat med diverse displayprodukter. Därför så erbjuder dem även såklart blixtsnabba leveranser.

Displayprodukter inför mässan