Fråga inredningsarkitekten för prover av avskalad inredning. Var beredd på att bli överväldigad i början, men ge inte upp! Bara fortsätta arbeta på det tills du har en inredning som passar dina behov. Du kommer att vara glad att du tog dig tid att utforska möjligheten. Randig interiör behöver inte vara tråkig. Istället kan det ge en hel del personlighet till ditt hem. Du behöver bara lägga till accenter som verkligen gör skillnaden.

Om du handlar för en avskalad interiör, kan du hitta dig själv överväldigad av alla tillgängliga alternativ. Det är svårt att veta vad som finns och hur mycket det kommer att kosta. Det bästa sättet att komma igång är att surfa online för idéer. Leta efter platser som erbjuder prov inredning och hitta en inredningsarkitekt som specialiserat sig på avskalade interiör. Kolla in ett exempel design för att se vad de erbjuder. Du kanske inte vill ha en helt avskalad interiör, men det finns många möjligheter. Hitta idéer för vad du vill för att hjälpa dig att fatta ditt beslut.

Anlita en inredningsdesigner

Många gånger kan du hitta stilar som är liknande men annorlunda, från en stil av inredning till en annan. Vissa designers erbjuder en avskalad inredning tillsammans med en övergångsdesign. De kan göra detta så att du har en tydlig visuell uppfattning om vad du får. Du kan till exempel hitta en övergångsstil i en avskalad interiör. En övergångsdesign gör det enkelt att inreda rum. Det är mer enhetlig, så det kommer att se lättare att matcha med andra bitar, men det har några tillbehör som går bra med det, såsom kasta kuddar eller accent kuddar. När designern är helt enkelt ute efter en avskalad interiör, kan de välja att erbjuda vissa tillbehör i samma färg. Andra gånger kan de erbjuda tillbehör i samma färg eller mönster som den viktigaste inredningen. Detta ger designern en chans att använda de tillbehör som de tror skulle komplettera resten av inredningen.

Även om det kan verka komplicerat att hitta designelement som fungerar bra tillsammans, är det lättare än du tror. Tänk på de objekt du redan har. Du kan ha bokhyllor, stolar, speglar eller konst i ditt hem som passar den avskalade designstilen. Använd dessa element för att komplettera designen. Designer tillbehör är bra för detta tillvägagångssätt. Du kan hitta unika bitar som gör din avskalade interiör sticker ut. En mörk matta kan till exempel göra att ett rum ser större eller mindre ut. Färgerna du väljer kan vara avstängda, men ändå öka intresset för ditt hem. Ljusa färger kan vara ännu mer framgångsrika. Mörkare färger kan se för fet, men ljusare färger kan lägga intresse utan överväldigande rummet. Till exempel kanske du föredrar en blå armatur. Ljusa färger ser bättre ut när de används i en avskalad interiör.

Om du vill se alla olika format bläddrar du på nätet efter exempel. Bläddra igenom minst tre exempel och välj den stil du gillar bäst. Ta sedan en titt på några prover av designers som erbjuder avskalade interiör. Se hur deras minimalistiska design kan passa dina behov. Fråga designern om eventuella ytterligare tillbehör du kan behöva, till exempel ett soffbord i glas eller korgar. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur mycket utrymme du behöver arbeta med. Även om du kanske inte behöver en fullständig övergång, kan du behöva en accent pjäs för att avsluta avskalade utseende.

Är du intresserad av inredning är denna sida neoklassiskt.se värda att besöka.

Avskalad inredning – några tips och idéer